Bewertungen von SUSHI PAPA Sittard

Neue Beurteilungen

5.0
Anoniem
30 Juli 2023

Vaarwel beste sushi van Sittard! Bedankt voor alles, heb genoten van mijn laatste deliSUSH bestelling 💜

Dorus
30 Juli 2023
Jur
28 Juli 2023

Lekker eten, op tijd klaar en vriendelijk personeel. Zeker een aanrader!

Astrid
24 Juli 2023

Top en super lekker. Jammer dat jullie stoppen we zullen t missen, zeker de variatie en speciale sushi's

Angie
22 Juli 2023

Alweer geweldige sushi en pokebowl. Jammer dat jullie stoppen. Jullie bezorgen de allerbeste sushi. Heel veel succes verder met alles.

Sabine Bredewold
20 Juli 2023

Echt de beste sushi van Sittard! Goede service, vriendelijk, echt een aanrader.

Regina
18 Juli 2023

Het was heeeeeeerlijk

Marie
17 Juli 2023
Suzanne
16 Juli 2023

Heerlijke sushi, had 5 sterren willen geven maar miste een extra potje wasabi en gember.

Ellen Vaessen
12 Juli 2023

Heerlijke sushi en goede prijs/kwaliteit verhouding. Super aardige bezorger.

Lee
10 Juli 2023

Snel geleverd en ook nog eens super lekker! Voor herhaling vatbaar.

Curfs
10 Juli 2023

Heerlijke sushi en mooi op tijd bezorgd😊

Cristie-Lane Baroud
9 Juli 2023

Fresh sushi gekregen! En de ‘extraatje’ was lekker en verrassend. We zullen zeker opnieuw bestellen.

Wesley
8 Juli 2023

Door omstandigheden was de bestelling nog niet klaar en duurde het 5-10min langer. De aardige medewerkers van Sushi Papa deden een verkoelend drankje gratis erbij voor het kleine ongemak. Super service, en de sushi smaakt zoals altijd heerlijk.

Cristhel
8 Juli 2023

Altijd op tijd bezorgd en lekker

Maes
7 Juli 2023

In de middag al besteld en 18:00 uur aangegeven. Netjes op tijd bezorgd ! En heerlijke sushi

Anoniem
6 Juli 2023

deliSUSH 💜

Astrid Delhaas
6 Juli 2023

prima op tijd, lekker dat er een extra rolletje sushi bijgeleverd werd, jammer alleen dat er geen gember bij zat.

Astrid Smulders
5 Juli 2023

Mooi op tijd en net zo lekker als altijd! Dankzij de korting was ik snel overgehaald om vanavond niet te kokenđŸ€Ł

Ben
3 Juli 2023
Marvin P
23 Juni 2023

Overheerlijke sushi zoals altijd. Bedankt voor het gratis extraatje😃!

Mark
23 Juni 2023
Joan
23 Juni 2023

Super lekkere sushi

Anoniem
19 Juni 2023

supersnel bezorgd weer! en ook weer deliSUSH! 💜 en bedankt voor het extraatje sushi, lief!!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Annelies
19 Juni 2023

Het was weer heerlijk en netjes op tijd bezorgd Op site is moeilijk in te stellen dat je geen stokjes-wasabi- sojasaus wilt, krijg dit niet voor elkaar dus đŸ€·â€â™€ïž

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Raymond
18 Juni 2023

Lekkere sushi van prima en verse kwaliteit. Bezorgtijd perfect volgens afspraak, zelfs op de minuut nauwkeurig.

Imke
17 Juni 2023
Wilma
15 Juni 2023

Super lekkere sushi. Goed verzorgd

Jelle Dooms
15 Juni 2023

Weer perfect zoals altijd.

Lenny De Haan
10 Juni 2023

Makkelijk te bestellen online. Levering op tijd👍

Ben
4 Juni 2023
Anoniem
3 Juni 2023

In een zin: de allerbeste en lekkerste sushi, pokebowls en vooral service!

A
31 Mai 2023

Op tijd bezorgd en lekker eten

Nancy
31 Mai 2023

Gewoon het lekkerste en beste Sushi! Super lieve mensen!

Cheryl
30 Mai 2023

Altijd mega lekker! Goed warm en bezorging stipt op tijd elke keer. Mochten ze een keer vertraging hebben, is het max 10 minuten en bellen ze je om dit door te geven. Beste sushi plek in de omgeving!

RF
29 Mai 2023

Zoals alle vorige keren weer netjes op tijd en lekkere sushi.

Myriam
28 Mai 2023

Top was de sushi, lekker vers 👏

Anoniem
28 Mai 2023

deliSUSH as usual 💜

Anoniem
22 Mai 2023

Nooit een teleurstelling, deliSUSH! Ook die van vorige week (yep, afkicken gaat echt super) 💜

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Dennis Pingen
21 Mai 2023

Het eten was precies op tijd (er werd ook even gebeld wanneer het op weg was). Verder was het heel lekker, absoluut aan te bevelen.

Peter Kleinjans
20 Mai 2023

Prima verzorgd, goede kwaliteit. Vriendelijk personeel.

Anoniem
14 Mai 2023
A.Maes
10 Mai 2023

Wederom geweldige sushi!

Tim
8 Mai 2023

Heerlijk zoals altijd

Cristhel
7 Mai 2023

Het was weer heel lekker en vers en mooi op tijd bezorgd. Tot de volgende keer.

Thom
7 Mai 2023

Precies op tijd klaar voor het afhalen. De sushi was echt vers en heeft heerlijk gesmaakt. Zeker voor herhaling vatbaar!

Dufmans
6 Mai 2023

Zoals gewoonlijk, top kwaliteit, top levering. 5 dik verdiende sterren!

Anoniem
5 Mai 2023

Ik heb officieel een sushi-probleem. Maar ik had een goeie smoes om na 4 dagen af te kicken weer te bestellen, want ik had wat te vieren! Bezorging weer heel snel, sushi zoals ik het gewend ben: deliSUSH! 💜

Maud
1 Mai 2023

Lekkere sushi en keurig op tijd geleverd.

Anoniem
30 April 2023

Altijd snel bezorgd, zo fijn! Kudo’s voor de bezorger en wederom deliSUSH! 💜 ik moet eigenlijk even een sushi-pauze nemen, maar waarschijnlijk tot volgende week 😂

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Simone
30 April 2023

Heerlijke sushi. Bestelling was op tijd.

Linda
29 April 2023

Superlekkere sushi, ruime keus en top bezorging

Anoniem
26 April 2023

2 minpunten: bezorger kwam rokend het eten afleveren. De edamameboontjes waren te gaar. Rest was heerlijk.

Richard
26 April 2023

Het blijft gewoon fantastisch

Kevin
23 April 2023

Lekker 😀

Zoë Heijnders-Golsteijn
21 April 2023

Altijd lekker en optijd bezorgd

Diana
21 April 2023

Lekkerste sushi in Sittard. Bestelling was iets later maar wij hadden wel een gratis rol gekregen:)

Riyan
21 April 2023
Bianca
17 April 2023

Het was heerlijke sushi!

Anoniem
17 April 2023

Een half uur eerder dan jullie dachten te kunnen bezorgen, dat was een fijne verrassing en wederom deliSUSH 💜 nu moet ik even afkicken na 3x besteld te hebben in 1 week 😂

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

A.Maes
16 April 2023

Geweldig, best sushi ever!

Anoniem
15 April 2023

Wederom deliSUSH!!! Tweede bestelling deze week haha, ik kan dit blijven eten 💜

Jelle Dooms
14 April 2023
Anoniem
13 April 2023

DeliSUSH as always 💕

Saar
11 April 2023

Verjaardag sushi plus een super lieve kaart gekregen! Attente toppers!

Hollanders
11 April 2023

Heerlijke, goed verzorgde sushi box (Paas special).

R.brouwers
10 April 2023
Peter Kleinjans
9 April 2023

Sushi waren heerlijk. Bezorging heel correct, conform afspraak.

Cristhel
7 April 2023

Weer gesmuld van de lekkere hapjes, ga zo door.

Nicoletta
5 April 2023

Voor ons de beste sushi. Lekker vers, heerlijke combinaties en vriendelijke service.

Ksm
1 April 2023

Toppers bij Sushi papa! Elke keer weer super kwaliteit en levering!

Jolijn van Wijngaarden
31 MĂ€rz 2023

Het was weer heerlijk!!!

Gwen
30 MĂ€rz 2023

Sushi was heerlijk!

Marvin
27 MĂ€rz 2023

Denk ongeveer onze 25e bestelling (als het niet meer is). Weer tip top in orde!❀

HR
26 MĂ€rz 2023

Altijd perfect!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Ben
26 MĂ€rz 2023
Saskia
25 MĂ€rz 2023

De warme gerechten waren net niet meer warm, maar lauw.

Cristhel
24 MĂ€rz 2023

Lekker gegeten en op tijd bezorgd.

La
18 MĂ€rz 2023

Ben zo blij en dankbaar voor Sushipapa, alles is altijd vers en lekker, ook houden ze altijd rekening met mijn allergieën. Geweldige service, verse lekkere sushi, pokebowls en snacks, dank je!

Merlijn
10 MĂ€rz 2023

Sushi blijft de lekkerste uit de omgeving. Wordt wel steeds duurder

Karin
9 MĂ€rz 2023
Nicole
6 MĂ€rz 2023

Zoals altijd erg lekker, snel bezorgd

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Sprengers Netty
5 MĂ€rz 2023

Het was erg lekker

Angelique Richter
4 MĂ€rz 2023

Lekkere verse sushi en word altijd op tijd bezorgd

Linden
2 MĂ€rz 2023

Eten was top!

Heijnders
27 Februar 2023

Beste sushi van Sittard, snel bezorgd.

Simone
27 Februar 2023
Nathalie
26 Februar 2023

Als altijd heerlijk!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Saskia
26 Februar 2023

En weer een heerlijke gevarieerd sushi menu. En ook nog betaalbaar. Voor ons geen andere bezorger meer!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Frank Willems
26 Februar 2023

2x een 10 dus alles perfect

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Lemmens
25 Februar 2023

Eten was super lekker en waaawwww wat een snelle bezorging

Michel Kanters
24 Februar 2023

Vanwege iets te late levering extra sushi ontvangen. Sushi is erg lekker!!

Denys
24 Februar 2023

All is good, quality is always on top

Sandra
21 Februar 2023
Frans van Straaten
20 Februar 2023

Wederom heerlijk

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

van der Ben
19 Februar 2023

Snel geleverd, goede kwaliteit Heerlijk gegeten

Koen
17 Februar 2023

Top weer!

Astrid Smulders
13 Februar 2023
Maciej
11 Februar 2023
Suus Huisman
6 Februar 2023

Het was weer heerlijk smullen, compleet met alles er op en eraan. Ik had een garnalen-en zalm sushi box besteld. Genoeg voor 2 personen. En de levering is heel snel. We gaan deze er zeker inhouden

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Richard
2 Februar 2023

Blijft lekker

Astrid Smulders
31 Januar 2023

Heerlijke producten en altijd tijdige levering door een vriendelijke bezorger. En dan nu ook nog eens met leuke kortingsacties😊 Echt een aanrader!

Kohlen
29 Januar 2023
Richard
27 Januar 2023

Het is echt heel lekker en volgens mij verder dan vers! Wij bestellen hier heel graag!

Marike
26 Januar 2023
Rafke
24 Januar 2023

Heerlijke sushi en super vriendelijke service! Mijn favoriete sushi-restaurant!! 💛

Kirsten
22 Januar 2023

Het was weer heel erg lekker allemaal, dankjulliewel!

Ilse
21 Januar 2023

Lovely like always!!!

La
19 Januar 2023

Wij bestellen meerdere keren per week bij Sushipapa. Altijd zijn de sushi and pokebowls vers. Ook de snacks worden krokant en warm en op tijd bezorgd. Alles is lekker! Bedankt Sushipapa!

Milou
19 Januar 2023

Kreeg de sushi op de afgesproken tijd. Zoals altijd heerlijk en nu met een extraatje voor mijn verjaardag.

Whitney
16 Januar 2023

Weer heerlijk zoals gewoonlijk en vriendelijke vrolijke bezorger!

Anke
7 Januar 2023

Heerlijke sushi op de afgesproken tijd geleverd, alles netjes verpakt goede kwaliteit. Warme gerechtjes nog lekker warm en een verrassings sushi van het huis erbij. Top wij bestellen zeker weer bij jullie.

Astrid Smulders
7 Januar 2023

Het eten was heerlijk, zoals altijd. De levering was wat later vanwege drukte, maar dat was ons al aangegeven. Toch hoefden we de bezorgkosten niet te betalen vanwege de vertraging. Die hebben we dus maar als fooi gegeven. Maar zelfs de fooi werd in eerste instantie afgeslagen. Al met al heerlijk eten, goede service en klantgerichtheid

Marleen Kohlen
1 Januar 2022
Melanie Dassen
1 Januar 2022

Heerlijk verse sushi. We hebben erg genoten! De sushi werd zelfs wat vroeger geleverd dan gevraagd. We gaan zeker nog een keer bestellen! Top kwaliteit!

Veenstra
31 Dezember 2022

Jam jam

Roij Driessen
30 Dezember 2022

Super! Perfect in smaak, vers en krokant! Ebi tempura was lauw, enige minpuntje, maar verder perfect!

Frank Mestrom
29 Dezember 2022

Bezorger vergeten af te rekenen , gebeld daarover zeer vriendelijk personeel. Sushi was heerlijk ik ga hier zeker weer bestellen. Complimenten

RF
26 Dezember 2022

Voor de 2e keer hij hen besteld (2e kerstdag) en wederom vriendelijk, netjes op tijd en natuurlijk het belangrijkste lekkere sushi. Ga zo door en bedankt voor de goede service!

anoniem
25 Dezember 2022

DELISUSH KERSTMIS 💖

Loes
24 Dezember 2022

👍

Steijns
23 Dezember 2022

De sushi was heel goed. De crispybox is onze favoriet. We zullen zeker nog eens bestellen.

Dolmans
18 Dezember 2022

Was super lekker!!

Maartje Schmeits
15 Dezember 2022

Altijd goede en lekkere sushi en heel vriendelijk personeel

Ouwerkerk
13 Dezember 2022

Lekker en vers

Anouk
11 Dezember 2022

Er was iets fout gegaan met de bezorging. Erg netjes en vriendelijk opgelost! Zouden hier zeker nogmaals bestellen, erg lekker.

Sally Strijkers
9 Dezember 2022

Bestelling duurde vandaag iets langer dan normaal. Maar we kregen een ontzettende lieve verontschuldiging. ( met wat extra’s bij onze bestelling ) En het eten was 10 out of 10!

Denys
2 Dezember 2022
Michel
28 November 2022

Prima prijs kwaliteit verhouding. Gevarieerd en lekker vers. Aanrader!

Lieke
27 November 2022

Super lekkere sushi, zeer tevreden over zowel kwaliteit als kwantiteit. De bezorging was een klein beetje later, Sushi Papa belde om zich te verontschuldigen en had wat extra’s bij de bestelling gedaan. Hier blijven we zeker terugkomen!

Cheryl Merx
26 November 2022

Ontzettend lekkere sushi! Bezorger veronderschuldigde zich, omdat hij 5 minuten te laat was. Nog nooit mee gemaakt! Wij hebben onze nieuwe favoriete sushi bezorger gevonden! Dankjulliewel

mvm
25 November 2022

geweldige kwaliteit en service

Frans
24 November 2022

60 stuks veganistische sushi gegeten fantastisch en uitmuntend

anoniem
20 November 2022

DELISUSH 💜

Brouns
20 November 2022

Goed verzorgt, heerlijke sushi

Ahmed
18 November 2022

Echt lekker sushi voor een goede prijs. Vriendelijk personeel en snelle levering. Dik tevreden

Z
14 November 2022
Kyara Djojowikromo
13 November 2022
Joep
10 November 2022

Altijd lekker, altijd op tijd

Milou
7 November 2022

Normaal is het eten in orde. Vandaag ruim ip tijd de bestelling geplaatst, maar het eten kwam qlsnog veel te laat. De warme sushi waren ijskoud en de andere sushi viel bij het openen van het bakje al uit elkaar.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Saskia
7 November 2022

Goed verzorgde schotel. Bezorgd volgens afspraak. We hebben gesmuld.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

A
6 November 2022

De best sushi van Sittard!

Suzanne
5 November 2022

Heerlijke verse sushi. Mijn man is vanwege deze ervaring nu ook eindelijk overgestapt naar de sushi kant van het gezin!

Nils
2 November 2022

Goeie sushi. Precies op tijd.

Lana
29 Oktober 2022

Ik bestel al een paar maanden bij Sushi Papa en elke keer word ik verrast omdat de bestelling compleet, vers is en conform alle aanpassingen (allergieën) wordt bezorgd. Verder is hun sushi en pokebowl heerlijk! Ontzettend bedankt voor de heerlijke sushi en pokebowl en de geweldige service!

Liesje
27 Oktober 2022

Sushi was weer heerlijk, bezorging 10 min later dan afgesproken maar wel met extra zakje loempiaatjes ter compensatie TOP 👍 vriendelijke bezorging , een aanrader dus !

Irene
24 Oktober 2022

Was vlug geleverd ondanks de Oktoberfeesten , rijst gelukkig nog lauw heerlijk gegeten

Graziella
24 Oktober 2022
Nathalie
23 Oktober 2022

Genoten! ❀

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

John
20 Oktober 2022

Niks te klagen, goed verzorgd en vers!

Mieke Braam
17 Oktober 2022
Erik
15 Oktober 2022

Prima sushi, netjes op tijd geleverd

Smeets
14 Oktober 2022

Heerlijk gegeten!

Jack Heylighen
10 Oktober 2022

De sushi is altijd goed maar het duurt absurd lang

Frans van Straaten
9 Oktober 2022

Ondanks de latere bezorging door een foutje van nieuw personeel, heeft de eigenaar er persoonlijk alles aan gedaan om een tevreden klant te behouden. Petje af en de kwaliteit was buitengewoon. ⭐⭐⭐⭐⭐

Jose Scholtens
8 Oktober 2022

Super vers,en lekker

Marie
8 Oktober 2022
Dewika
7 Oktober 2022

Altijd lekker Ă©n op tijd!!!

Mirjam
6 Oktober 2022
Nathalie
2 Oktober 2022
Milou
1 Oktober 2022

Heerlijke sushi en super snelle bezorging

Oktawian
27 September 2022
Marlou
26 September 2022

Voor het eerst sushi besteld bij jullie, het was echt heel erg lekker! Ook super dat er zo goed rekening is gehouden met mijn sesam allergie. We bestellen zeker nog eens bij jullie!

Yfke
26 September 2022
Friesen
25 September 2022

Love it

Viviana
25 September 2022

Altijd super lekker en goed

Bonito
25 September 2022

1 van de lekkerste in deze hele regio zuid-limburg!!! đŸ‘đŸœ

Vera
25 September 2022
Davy H
25 September 2022

Sushi is van zeer goede kwaliteit! En ze belden mij omdat het 10min later werd, dat vindt ik zeer klantvriendelijk! Top eten 👌

Familie Faessen
24 September 2022

Zoals altijd, heerlijk!

Niels
24 September 2022

Wederom heerlijke sushi, goede service

Denys
23 September 2022

All is very good, all stars

Wendy
19 September 2022

Wij waren zeer tevreden. Zeker voor herhaling vatbaar!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

E van Kempen
18 September 2022

Heerlijke sushi, op tijd bezorgd.

Si
16 September 2022

Laat ik voorop stellen dat de kwaliteit van sushi papa echt top is. Vanwege allergieën pas ik vaak mijn poke bowl aan (géén sauzen) en sushi papa houdt er uitstekend rekening mee! Bij onduidelijkheden of twijfel zijn ze nooit te beroerd om me te bellen. Mijn bestellingen worden altijd met veel zorg, aandacht en nauwkeurigheid bereid en dat is overduidelijk zichtbaar. Alles is VERS en ze zijn heel royaal met de ingrediënten. Echt top! Hetzelfde geldt voor de sushi, thuis vinden ze het kwalitatief een groot verschil met andere sushiplaatsen. Jullie hebben een trouwe/vaste klant erbij, of in dit geval zelfs klanten:) Dank je wel voor de moeite die jullie altijd nemen!

Raymond Veenstra
12 September 2022
La
10 September 2022

Altijd verse en lekkere sushi, letten ook heel goed op de aangegeven allergieën! Snelle bezorging! Bedankt!

Marie Gordon
9 September 2022
Boy Lenssen
5 September 2022

Heerlijke sushi! Bestelden hier omdat een andere gesloten was, maar Sushi Papa heeft nu onze voorkeur!

Raymond Veenstra
5 September 2022
Whitney
4 September 2022

Sneller bezorgd dan gedacht, vriendelijke bezorger en hele lekkere sushi!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Esther
2 September 2022

Love it #vers

R. Cairo
29 August 2022
Simone
28 August 2022
Jennifer
24 August 2022

Heerlijke sushi, lieve mensen die je bellen als het eten wat later komt. Top zaak

Annemarie
24 August 2022
Remco
23 August 2022

Heel lekkere 'verse' sushi. We zijn erg tevreden en gaan zeker vaker bestellen.

Marloes
23 August 2022

Erg lekkere sushi en ontzettend vriendelijke bezorger! Ik kreeg zelfs extra sushi omdat ze dachten dat ze te lang duurde. Ik ga hier zeker vaker bestellen.

Milou
22 August 2022

Heerlijke sushi, goede kwaliteit en lekker vers. Ook snel bezorgd, ook al was het zondag! Super jammer dat we gaan verhuizen nét buiten het bezorggebied (6114), anders ging ik hier sowieso vaker bestellen!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Janneke
20 August 2022

Hele lekkere sushi! Fijn dat ik nog gebeld werd om te checken of mijn opmerking goed begrepen was.

H
20 August 2022

Altijd vers en lekker!

Eline
19 August 2022

Goede sushi, goede en snelle bezorging.

Sjefke
11 August 2022

Tegenwoordig ben ik erg kritisch geworden en mijn feedback is opbouwend bedoeld! De sushi smaakte prima maar zijn niet de beste die ik ooit heb gegeten! De rijst had op zich (te) weinig smaak maar sommige andere ingredienten maakte dat wrl goed. De zaak vond ik erg onprofessioneel uitzien. Het leek er net een fietsenstalling, er stonden namelijk 1elektrische fiets, 2 gewone fietsen en een scooter in de zaak. Het personeel gaf me helaas ook geen professionele indruk. Ondanks dat ik had gereserveerd moest ik wachten op mijn eten zonder dat iemand me vertelde hoe lang het ongeveer zou duren. Daarbij stelde 2 verschillende personen me dezelfde vragen over sojasaus, de gember en de wasabi (en dat terwijl alles online al was doorgegeven)

Angelique Maes
11 August 2022
Veerle
11 August 2022

Eindelijk een heerlijke Sushi zaak in deze omgeving. Super lekker en hele aardige bezorging. De gratis extra sushi was ook een leuke verrassing:) Grote aanrader.

G de Jong
11 August 2022

Edamame waren oud en uitgedroogt. Sushi veel te klef. Dit is niet wat ik gewent ben. Ik bestel hier niet meer. Bezorging was goed.

Rascha van Tilburg Kleine Schaars
11 August 2022

Geweldige sushi, supervers en altijd op het aangegeven tijdstip bezorgd of klaar om af te halen. Een smakelijke aanrader!

Ay
11 August 2022

Echt een aanrader !

Jelle Dooms
7 August 2022
Viviana
6 August 2022

Super lekker altijd! Ga nooit meer bij een andeređŸ„°

Ilse
5 August 2022

Altijd op tijd en heerlijke sushiđŸ€©

Michel
5 August 2022

Lekker vers en diverse smaken in de Supreme box. En dat voor een schappelijke prijs. Aanrader dus!

Ellen Vaessen
30 Juli 2022
IHNATII DALADOV
27 Juli 2022

Delivery was a bit later Nice sushi!

Karen
27 Juli 2022

Overheerlijke sushi en vriendelijke service!

Jennifer
26 Juli 2022

De sushi was heerlijk echt een aanrader, en ook nog 6 lekkere extra's sushi gekregen.

Nvt
18 Juli 2022
Jacqueline
17 Juli 2022

De beste sushi. 🙂

Tim Welzen
3 Juli 2022
Ellen Vaessen
1 Juli 2022

Ik kreeg het eten punctueel om 17:00 gebracht. De bezorger was zeer netjes. Het eten was heerlijk en de prijs/kwaliteit verhouding is top!!! Ik raad iedereen aan hier te bestellen.

jalyssa Horijon
27 Juni 2022

altijd super!

Eva
25 Juni 2022

Super fijne service. Werden gebeld dat bezorging iets later kwam, daarom wat extra's erbij gekregen.

Bennie
25 Juni 2022

Kan op de site nergens vinden hoe ik kortings code kan inlossen.

Saskia
25 Juni 2022

Sushi was heerlijk. Schotel goed gevarieerd. En sneller bezorgd dan aangegeven (we hadden zo snel mogelijk gekozen).

Wouter
22 Juni 2022

De levertijd was een uur, en dat was best lang. Helaas werd de verkeerde bestelling geleverd. Gelukkig werd alles in werking gebracht om de juiste bestelling alsnog te leveren en deze kwam binnen een half uur. De Sushi waren heerlijk dus dat maakte veel goed!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Lana
16 Juni 2022

Zoals altijd heerlijke verse sushi! Geweldige service, houden altijd netjes rekening met mijn allergieën en stemmen dat ook goed af, mijn complimenten daarvoor! De sushi is heel vers en van hoge kwaliteit! Sushipapa is onze eerste keuze wat Sushi, pokebowls etc. betref. Alles wordt compleet en op tijd bezorgd! Wij zijn zeer tevreden en dankbaar voor Sushipapa!

Ayla
13 Juni 2022

De sushi was lekker, de bestelling kwam ook sneller dan van te voren aangegeven, echter was de yakitori helaas niet lekker, veel te droog.

Vincent
9 Juni 2022

Lekker vers. Fijne bezorging. Op de minuut af op tijd. Iedere keer genieten van een gtote schaal sushi. Ook deze keer weer!

O.
4 Juni 2022

Top!

astrid bervoets
2 Juni 2022

Zoals altijd super, bellen als de bezorging onderweg is, top service en super lekker

Claudia
24 Mai 2022

Heerlijke sushi, snel bezorgd, top!

Eug
22 Mai 2022
Friesen
22 Mai 2022

The food was perfekt :)

Niels
22 Mai 2022

Heerlijke sushi, snelle bezorging

Anoniem
21 Mai 2022

Ik had heel wat aanpassingen ivm mijn allergie en die heeft Sushi Papa perfect toegepast. Verder was de kwaliteit van de sushiÂŽs en de rest van onze bestelling zeer goed. Alles was heerlijk! De volgende bestelling wordt 100% SushiPapa, wij zijn zeer tevreden! Ook de bezorging was conform aangegeven tijd. Wil je zeer goede kwalitatieve sushi dan zit je bij SushiPapa aan het juiste adres!

Anoniem
21 Mai 2022

Lekkere en verse sushi. En extra sushi erbij als verrassing. Betaalbaar en ook een snelle levering. Zeker voor herhaling vatbaar.

Samira
20 Mai 2022
Juut
19 Mai 2022

Heerlijk!

Tim
19 Mai 2022

Heerlijk, zoals altijd.

Saintan
18 Mai 2022

Het was vers en super lekker.

Viviana
18 Mai 2022

Was super lekker en goed verzorgd!

Simone
16 Mai 2022

Heerlijk en op tijd bezorgd

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Susan
8 Mai 2022

Zoals altijd erg lekker zeer tevreden 😊

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Mimi
8 Mai 2022
Simone Erkens
2 Mai 2022

Heerlijke sushi,goede snelle bezorging

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

R Maessen
30 April 2022

Netjes op tijd en heel erg lekkere sushi!!

Ricardo
30 April 2022

Beste poke bowls in town

Eugene
28 April 2022
Jan
27 April 2022
Rob
26 April 2022
Evy
25 April 2022
Edith
24 April 2022
Jelle Dooms
24 April 2022
Justin
24 April 2022

Sashimi was super!! Dank u!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Driessen
21 April 2022

Het was super! Leuk extraatje er bij, heerlijk verse sushi. Bedankt

Stephanie
17 April 2022

Heerlijke gerechten, vriendelijke service en levering is ook op het afgesproken tijdstip,

Kyara Djojowikromo
16 April 2022
Jordan Gregor
15 April 2022

Fantastic service , friendly staff food is amazing . Keep up the good work .👍

Levi
13 April 2022

Erg verse sushi en super lekker.

Eric
10 April 2022
Jay
4 April 2022

Snelle service!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Leon
3 April 2022
Hans
3 April 2022

Best in town!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Tom
31 MĂ€rz 2022
Eugene
27 MĂ€rz 2022
Loes
27 MĂ€rz 2022
Passon
25 MĂ€rz 2022

Super lekker en goede service

Justin
23 MĂ€rz 2022

Top zoals altijd!

Jola
22 MĂ€rz 2022

Nooit meer
 andere sushi! Overheerlijk, supervers en op tijd gebracht! Super tevreden! (Zelfs zo kritische klant als ik🙃). Een aanrader.

Familie Massen
21 MĂ€rz 2022
H
20 MĂ€rz 2022

Optijd en de lekkerste sushi in de regio.

Eugene
18 MĂ€rz 2022
Jelle Dooms
18 MĂ€rz 2022

Lekkere verse rijst. Veel smakelijke vulling.

Ninnos
17 MĂ€rz 2022

Heerlijk gegeten en bezorger was precies op tijd!

K. Ta
13 MĂ€rz 2022

Vriendelijke personeel en het was erg lekkere sushi. We kregen wat extra's erbij, een nieuwe roll, wat ze aan het proberen waren. Deze beviel erg goed! Voor huis sushi zeker aan te raden in Sittard!

Eugene
13 MĂ€rz 2022
Essie
12 MĂ€rz 2022

Heerlijk !!!!

Sanne
11 MĂ€rz 2022

Crispy roll box besteld, anders dan ik normaal gewend ben. Smaak was ook minder. Bezorging en klantvriendelijkheid was top

Maartje
11 MĂ€rz 2022

Super goeie sushi echt vers gemaakt en vriendelijk personeel

Eric
7 MĂ€rz 2022
Maarten Coenjaerts
4 MĂ€rz 2022

Aardige bezorger en eten was heerlijk!

Arne
4 MĂ€rz 2022
Ashley
3 MĂ€rz 2022
Kyra
2 MĂ€rz 2022

Het was weer top. Iedere keer een feestje.

Barry
1 MĂ€rz 2022
I
1 MĂ€rz 2022

Goed, zoals altijd

J v Berkel
27 Februar 2022
Jay
25 Februar 2022

Altijd zeer te vreden over zowel de kwaliteit als de levering. Zeker mijn voorkeur als ik zin heb in sushi.

Purdy roberts
23 Februar 2022
JWS
22 Februar 2022

Eerste keer besteld, is goed bevallen, tot de volgende :-)

astrid bervoets
22 Februar 2022

top, genoten zeer klantvriendelijk

Bibi
21 Februar 2022

Super lekkere sushi!!

Susan
20 Februar 2022

Altijd snel met bezorgen, vriendelijke service en de aller lekkerste sushi van Sittard!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Bas
20 Februar 2022

Super sushi en poke bowl gegeten! Lekker vers. Ik kom snel weer langs!

Kyra
20 Februar 2022

Was weer super! Mag voor mij iets minder mayo de volgende keer. Zal ik er dan even bij zetten.

Nicoletta
19 Februar 2022

Eerste keer besteld en positief verrast. De poka bowl was heerlijk! We kregen er nog sushi van het huis bij en die was ook erg lekker. Bezorger was precies op tijd en heel erg vriendelijk. Een aanrader om hier te bestellen x