Avaliações de SUSHI PAPA Sittard

Avaliações recentes

5.0
Milou
Ontem

Heerlijke sushi en super snelle bezorging

Oktawian
27 setembro 2022
Marlou
26 setembro 2022

Voor het eerst sushi besteld bij jullie, het was echt heel erg lekker! Ook super dat er zo goed rekening is gehouden met mijn sesam allergie. We bestellen zeker nog eens bij jullie!

Yfke
26 setembro 2022
Friesen
25 setembro 2022

Love it

Viviana
25 setembro 2022

Altijd super lekker en goed

Bonito
25 setembro 2022

1 van de lekkerste in deze hele regio zuid-limburg!!! 👍🏽

Vera
25 setembro 2022
Davy H
25 setembro 2022

Sushi is van zeer goede kwaliteit! En ze belden mij omdat het 10min later werd, dat vindt ik zeer klantvriendelijk! Top eten 👌

Familie Faessen
24 setembro 2022

Zoals altijd, heerlijk!

Niels
24 setembro 2022

Wederom heerlijke sushi, goede service

Denys
23 setembro 2022

All is very good, all stars

Wendy
19 setembro 2022

Wij waren zeer tevreden. Zeker voor herhaling vatbaar!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

E van Kempen
18 setembro 2022

Heerlijke sushi, op tijd bezorgd.

Si
16 setembro 2022

Laat ik voorop stellen dat de kwaliteit van sushi papa echt top is. Vanwege allergieën pas ik vaak mijn poke bowl aan (géén sauzen) en sushi papa houdt er uitstekend rekening mee! Bij onduidelijkheden of twijfel zijn ze nooit te beroerd om me te bellen. Mijn bestellingen worden altijd met veel zorg, aandacht en nauwkeurigheid bereid en dat is overduidelijk zichtbaar. Alles is VERS en ze zijn heel royaal met de ingrediënten. Echt top! Hetzelfde geldt voor de sushi, thuis vinden ze het kwalitatief een groot verschil met andere sushiplaatsen. Jullie hebben een trouwe/vaste klant erbij, of in dit geval zelfs klanten:) Dank je wel voor de moeite die jullie altijd nemen!

Raymond Veenstra
12 setembro 2022
La
10 setembro 2022

Altijd verse en lekkere sushi, letten ook heel goed op de aangegeven allergieën! Snelle bezorging! Bedankt!

Marie Gordon
9 setembro 2022
Boy Lenssen
5 setembro 2022

Heerlijke sushi! Bestelden hier omdat een andere gesloten was, maar Sushi Papa heeft nu onze voorkeur!

Raymond Veenstra
5 setembro 2022
Whitney
4 setembro 2022

Sneller bezorgd dan gedacht, vriendelijke bezorger en hele lekkere sushi!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Esther
2 setembro 2022

Love it #vers

R. Cairo
29 agosto 2022
Simone
28 agosto 2022
Jennifer
24 agosto 2022

Heerlijke sushi, lieve mensen die je bellen als het eten wat later komt. Top zaak

Annemarie
24 agosto 2022
Remco
23 agosto 2022

Heel lekkere 'verse' sushi. We zijn erg tevreden en gaan zeker vaker bestellen.

Marloes
23 agosto 2022

Erg lekkere sushi en ontzettend vriendelijke bezorger! Ik kreeg zelfs extra sushi omdat ze dachten dat ze te lang duurde. Ik ga hier zeker vaker bestellen.

Milou
22 agosto 2022

Heerlijke sushi, goede kwaliteit en lekker vers. Ook snel bezorgd, ook al was het zondag! Super jammer dat we gaan verhuizen nét buiten het bezorggebied (6114), anders ging ik hier sowieso vaker bestellen!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Janneke
20 agosto 2022

Hele lekkere sushi! Fijn dat ik nog gebeld werd om te checken of mijn opmerking goed begrepen was.

H
20 agosto 2022

Altijd vers en lekker!

Eline
19 agosto 2022

Goede sushi, goede en snelle bezorging.

Sjefke
11 agosto 2022

Tegenwoordig ben ik erg kritisch geworden en mijn feedback is opbouwend bedoeld! De sushi smaakte prima maar zijn niet de beste die ik ooit heb gegeten! De rijst had op zich (te) weinig smaak maar sommige andere ingredienten maakte dat wrl goed. De zaak vond ik erg onprofessioneel uitzien. Het leek er net een fietsenstalling, er stonden namelijk 1elektrische fiets, 2 gewone fietsen en een scooter in de zaak. Het personeel gaf me helaas ook geen professionele indruk. Ondanks dat ik had gereserveerd moest ik wachten op mijn eten zonder dat iemand me vertelde hoe lang het ongeveer zou duren. Daarbij stelde 2 verschillende personen me dezelfde vragen over sojasaus, de gember en de wasabi (en dat terwijl alles online al was doorgegeven)

Angelique Maes
11 agosto 2022
Veerle
11 agosto 2022

Eindelijk een heerlijke Sushi zaak in deze omgeving. Super lekker en hele aardige bezorging. De gratis extra sushi was ook een leuke verrassing:) Grote aanrader.

G de Jong
11 agosto 2022

Edamame waren oud en uitgedroogt. Sushi veel te klef. Dit is niet wat ik gewent ben. Ik bestel hier niet meer. Bezorging was goed.

Rascha van Tilburg Kleine Schaars
11 agosto 2022

Geweldige sushi, supervers en altijd op het aangegeven tijdstip bezorgd of klaar om af te halen. Een smakelijke aanrader!

Ay
11 agosto 2022

Echt een aanrader !

Jelle Dooms
7 agosto 2022
Viviana
6 agosto 2022

Super lekker altijd! Ga nooit meer bij een andere🥰

Ilse
5 agosto 2022

Altijd op tijd en heerlijke sushi🤩

Michel
5 agosto 2022

Lekker vers en diverse smaken in de Supreme box. En dat voor een schappelijke prijs. Aanrader dus!

Ellen Vaessen
30 julho 2022
IHNATII DALADOV
27 julho 2022

Delivery was a bit later Nice sushi!

Karen
27 julho 2022

Overheerlijke sushi en vriendelijke service!

Jennifer
26 julho 2022

De sushi was heerlijk echt een aanrader, en ook nog 6 lekkere extra's sushi gekregen.

Nvt
18 julho 2022
Jacqueline
17 julho 2022

De beste sushi. 🙂

Tim Welzen
3 julho 2022
Ellen Vaessen
1 julho 2022

Ik kreeg het eten punctueel om 17:00 gebracht. De bezorger was zeer netjes. Het eten was heerlijk en de prijs/kwaliteit verhouding is top!!! Ik raad iedereen aan hier te bestellen.

jalyssa Horijon
27 junho 2022

altijd super!

Eva
25 junho 2022

Super fijne service. Werden gebeld dat bezorging iets later kwam, daarom wat extra's erbij gekregen.

Bennie
25 junho 2022

Kan op de site nergens vinden hoe ik kortings code kan inlossen.

Saskia
25 junho 2022

Sushi was heerlijk. Schotel goed gevarieerd. En sneller bezorgd dan aangegeven (we hadden zo snel mogelijk gekozen).

Wouter
22 junho 2022

De levertijd was een uur, en dat was best lang. Helaas werd de verkeerde bestelling geleverd. Gelukkig werd alles in werking gebracht om de juiste bestelling alsnog te leveren en deze kwam binnen een half uur. De Sushi waren heerlijk dus dat maakte veel goed!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Lana
16 junho 2022

Zoals altijd heerlijke verse sushi! Geweldige service, houden altijd netjes rekening met mijn allergieën en stemmen dat ook goed af, mijn complimenten daarvoor! De sushi is heel vers en van hoge kwaliteit! Sushipapa is onze eerste keuze wat Sushi, pokebowls etc. betref. Alles wordt compleet en op tijd bezorgd! Wij zijn zeer tevreden en dankbaar voor Sushipapa!

Ayla
13 junho 2022

De sushi was lekker, de bestelling kwam ook sneller dan van te voren aangegeven, echter was de yakitori helaas niet lekker, veel te droog.

Vincent
9 junho 2022

Lekker vers. Fijne bezorging. Op de minuut af op tijd. Iedere keer genieten van een gtote schaal sushi. Ook deze keer weer!

O.
4 junho 2022

Top!

astrid bervoets
2 junho 2022

Zoals altijd super, bellen als de bezorging onderweg is, top service en super lekker

Claudia
24 maio 2022

Heerlijke sushi, snel bezorgd, top!

Eug
22 maio 2022
Friesen
22 maio 2022

The food was perfekt :)

Niels
22 maio 2022

Heerlijke sushi, snelle bezorging

Anoniem
21 maio 2022

Ik had heel wat aanpassingen ivm mijn allergie en die heeft Sushi Papa perfect toegepast. Verder was de kwaliteit van de sushi´s en de rest van onze bestelling zeer goed. Alles was heerlijk! De volgende bestelling wordt 100% SushiPapa, wij zijn zeer tevreden! Ook de bezorging was conform aangegeven tijd. Wil je zeer goede kwalitatieve sushi dan zit je bij SushiPapa aan het juiste adres!

Anoniem
21 maio 2022

Lekkere en verse sushi. En extra sushi erbij als verrassing. Betaalbaar en ook een snelle levering. Zeker voor herhaling vatbaar.

Samira
20 maio 2022
Juut
19 maio 2022

Heerlijk!

Tim
19 maio 2022

Heerlijk, zoals altijd.

Saintan
18 maio 2022

Het was vers en super lekker.

Viviana
18 maio 2022

Was super lekker en goed verzorgd!

Simone
16 maio 2022

Heerlijk en op tijd bezorgd

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Susan
8 maio 2022

Zoals altijd erg lekker zeer tevreden 😊

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Mimi
8 maio 2022
Simone Erkens
2 maio 2022

Heerlijke sushi,goede snelle bezorging

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

R Maessen
30 abril 2022

Netjes op tijd en heel erg lekkere sushi!!

Ricardo
30 abril 2022

Beste poke bowls in town

Eugene
28 abril 2022
Jan
27 abril 2022
Rob
26 abril 2022
Evy
25 abril 2022
Edith
24 abril 2022
Jelle Dooms
24 abril 2022
Justin
24 abril 2022

Sashimi was super!! Dank u!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Driessen
21 abril 2022

Het was super! Leuk extraatje er bij, heerlijk verse sushi. Bedankt

Stephanie
17 abril 2022

Heerlijke gerechten, vriendelijke service en levering is ook op het afgesproken tijdstip,

Kyara Djojowikromo
16 abril 2022
Jordan Gregor
15 abril 2022

Fantastic service , friendly staff food is amazing . Keep up the good work .👍

Levi
13 abril 2022

Erg verse sushi en super lekker.

Eric
10 abril 2022
Jay
4 abril 2022

Snelle service!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Leon
3 abril 2022
Hans
3 abril 2022

Best in town!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Tom
31 março 2022
Eugene
27 março 2022
Loes
27 março 2022
Passon
25 março 2022

Super lekker en goede service

Justin
23 março 2022

Top zoals altijd!

Jola
22 março 2022

Nooit meer… andere sushi! Overheerlijk, supervers en op tijd gebracht! Super tevreden! (Zelfs zo kritische klant als ik🙃). Een aanrader.

Familie Massen
21 março 2022
H
20 março 2022

Optijd en de lekkerste sushi in de regio.

Eugene
18 março 2022
Jelle Dooms
18 março 2022

Lekkere verse rijst. Veel smakelijke vulling.

Ninnos
17 março 2022

Heerlijk gegeten en bezorger was precies op tijd!

K. Ta
13 março 2022

Vriendelijke personeel en het was erg lekkere sushi. We kregen wat extra's erbij, een nieuwe roll, wat ze aan het proberen waren. Deze beviel erg goed! Voor huis sushi zeker aan te raden in Sittard!

Eugene
13 março 2022
Essie
12 março 2022

Heerlijk !!!!

Sanne
11 março 2022

Crispy roll box besteld, anders dan ik normaal gewend ben. Smaak was ook minder. Bezorging en klantvriendelijkheid was top

Maartje
11 março 2022

Super goeie sushi echt vers gemaakt en vriendelijk personeel

Eric
7 março 2022
Maarten Coenjaerts
4 março 2022

Aardige bezorger en eten was heerlijk!

Arne
4 março 2022
Ashley
3 março 2022
Kyra
2 março 2022

Het was weer top. Iedere keer een feestje.

Barry
1 março 2022
I
1 março 2022

Goed, zoals altijd

J v Berkel
27 fevereiro 2022
Jay
25 fevereiro 2022

Altijd zeer te vreden over zowel de kwaliteit als de levering. Zeker mijn voorkeur als ik zin heb in sushi.

Purdy roberts
23 fevereiro 2022
JWS
22 fevereiro 2022

Eerste keer besteld, is goed bevallen, tot de volgende :-)

astrid bervoets
22 fevereiro 2022

top, genoten zeer klantvriendelijk

Bibi
21 fevereiro 2022

Super lekkere sushi!!

Susan
20 fevereiro 2022

Altijd snel met bezorgen, vriendelijke service en de aller lekkerste sushi van Sittard!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Bas
20 fevereiro 2022

Super sushi en poke bowl gegeten! Lekker vers. Ik kom snel weer langs!

Kyra
20 fevereiro 2022

Was weer super! Mag voor mij iets minder mayo de volgende keer. Zal ik er dan even bij zetten.

Nicoletta
19 fevereiro 2022

Eerste keer besteld en positief verrast. De poka bowl was heerlijk! We kregen er nog sushi van het huis bij en die was ook erg lekker. Bezorger was precies op tijd en heel erg vriendelijk. Een aanrader om hier te bestellen x

Samira
19 fevereiro 2022
Justin
18 fevereiro 2022

Altijd top producten!

Jolanda
14 fevereiro 2022

Heerlijke sushi. Goede bezorging en service.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Selena Hassink
14 fevereiro 2022

Gemakkelijk te bestellen, goede prijs, levering netjes op tijd, vriendelijke bezorger, extra sushi gekregen zelfs en het was echt erg lekker. Zeker voor herhaling vatbaar.

Kelly
13 fevereiro 2022

Heerlijke sushi!

D. Smeets
9 fevereiro 2022

Mijn favoriet so far!👌🏻👌🏻👌🏻

Jay
8 fevereiro 2022

Altijd zeer te vreden over het eten en de snelheid van de bezorger.

Nadia
6 fevereiro 2022

Snelle bezorging en lekker vers eten.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Ricardo
6 fevereiro 2022

Super vriendelijke bezorger en de beste poke bowls van sittard!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Ibrahim
5 fevereiro 2022
Bas Relouw
5 fevereiro 2022

Zeer nette kwaliteit, heerlijk goed gevulde maki box!

Irina
2 fevereiro 2022
Odile Wetzels
1 fevereiro 2022

Helaas de sauzen, mayonaise, voerden de boventoon waardoor de kwaliteit van de sushi niet tot zijn recht kwam. Hierdoor zal ik niet opnieuw een bestelling plaatsen

Kyra
31 janeiro 2022

Bezorging was later, maar het eten echt heerlijk! Super prijs kwaliteit verhouding. Ik vond het ook fijne service dat ze zelf even belden dat het wat later werd!

Dwayne titselaae
29 janeiro 2022

Super goede sushi, goede bezorging en hele vriendelijke bezorgers

Silvania
28 janeiro 2022

Super lekkere sushi, proevde heerlijk vers en we kregen ook nog n cadeautje erbij, snel geleverd en dat in t weekend!

Amarildo Gerits
27 janeiro 2022

was super lekker

Davy
24 janeiro 2022

De sushi is van zeer goede kwaliteit, en de bezorging was mooi op tijd! Heerlijk gegeten, smaakte super. En de prijs is goed betaalbaar, dankje. Mvg Davy

Mmw
24 janeiro 2022

Heerlijke sushi!

Esther
23 janeiro 2022

kwaliteit, erg lekker

Milou
23 janeiro 2022

Super service! Heerlijke sushi

Anoniem
22 janeiro 2022
Marco Massen
21 janeiro 2022
Jordan
20 janeiro 2022

Always like our sushi here. Its nice and fresh.

N
19 janeiro 2022

Hartstikke lekker

Scheffer
17 janeiro 2022

Boor het eerst een bestelling geplaatst, pokebowl met gefrituurde garnaal en vegetarische maki box. Zeer tevreden! Snelle bezorging en lekker eten. Alles vers, echt super!

Smits
15 janeiro 2022

Super gevuld heerlijk, en ook dit keer de wasabi er bij, echt een aan rader

Natascha
10 janeiro 2022

Top!

Joanne
10 janeiro 2022

Precies op afgesproken tijd bezorgd en sushi was erg lekker. Zeker een aanrader

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Kyra Bervoets
9 janeiro 2022

Super lekkere sushi en onze bestellingen zijn altijd op de aangegeven tijd bezorgd!

R N
8 janeiro 2022
Michel
7 janeiro 2022

Complimenten! Keurig op tijd bezorgd en heerlijk gegeten. Smaakvol, met aandacht gemaakt en prima prijs kwaliteit verhouding. Aanrader!

Mieke Braam
4 janeiro 2022
Mire
2 janeiro 2021

Lekkere sushi!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

JK
2 janeiro 2021

Altijd top en vriendelijke bezorger

Lynn
1 janeiro 2021

Hele lekkere sushi en was op tijd geleverd. De zoete ei nigiri had alleen niet veel smaak, de rest was hartstikke lekker

Smits
1 janeiro 2021

Het was heerlijk, alleen jammer dat er geen soya saus bij zat, en wasabi, de eerste bestelling zat er wel soya bij, 2 de niet wasabi beide keren niet

Angelique janssen
1 janeiro 2021

Het was lekker en nog warm voor herhaling

Tia
1 janeiro 2021

Smakelijke, betaalbare sushi. Extraatje erbij gekregen voor NYE, goede service!

Graziella
31 dezembro 2021

Keurig op tijd stond mijn bestelling klaar. Sushi is supervers en smaakvol.

Nuchelmans
30 dezembro 2021

Wwwoooowww wat was dit lekker!! Beste sushi dat ik ooit gegeten heb!!

Loes
28 dezembro 2021
Justin
28 dezembro 2021

Top!

Vleugels
26 dezembro 2021

Sushi was heerlijk en de service super goed!

Graziella
24 dezembro 2021
Prins
20 dezembro 2021

Heel lekker en vers! Goede prijs / kwaliteit verhouding.

Charlotte
18 dezembro 2021

Super lekkere sushi! En hele goede service. Bestelling duurde wat langer door drukte wat we al vooraf wisten, tijdens het wachten belde de eigenaar ons zelf op om zich hier voor te excuseren en we kregen extra sushi!! Echt top

N
15 dezembro 2021

Op tijd, lekker, vers, ik zal weer bestellen, betere in de buurt!

Corine
13 dezembro 2021

Box zag er goed en vers uit. Smaak heerlijk. Bezorging vlotter dan eerst aangegeven was in de mail.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Evelien
11 dezembro 2021

De lekkerste sushi van Sittard

Jaleesa
8 dezembro 2021
Ilse
3 dezembro 2021

Verrassend lekker!! Een aanrader.

Vincent
3 dezembro 2021

Smaak van de sushi is opperbest. Oprecht van genoten! Afgelopen 2 jaar in de omgeving veel sushi gegeten. Maar deze is echt het lekkerst! Ook hele mooie rolletjes gemaakt, goed gevuld. Rijst is perfect, goede geur ook (volgens mij dus allemaal goed en vers). Zeer vriendelijke bezorging, volgens mij heb ik zelfs een buigingkje terug gemaakt. Eerste keer dat ik hier bestel. Wordt vervolgd. Mjum!

Bas
1 dezembro 2021

Lekkere sushi, snelle bezorging. Mooi verpakt met genoeg soja en wasabi. Wij gaan vaker bestellen!

Rock
30 novembro 2021

Lekker, goede service en optijd😃

Mich
23 novembro 2021

Indien de bestelling wat later komt laten ze dat weten. Normaalgesproken wordt alles op tijd bezorgd.

Laurens
19 novembro 2021
Esje
19 novembro 2021

Smaakt altijd heerlijk! Ik zou als tip willen geven om zure komkommer op de kaart erbij te zetten.

Julie
11 novembro 2021

Onwijs lekkere en verse sushi. Hebben alle sushirestaurants in Sittard en Geleen uitgeprobeerd. Dit is de beste! Bezorger was ook een aardige mevrouw. Dit word vanaf nu onze vaste plek om sushi te bestellen!

vdl
11 novembro 2021

Fijne vriendelijke bezorging. Sushi/vis was vers. Tip; de krokante rollen niet te veel in paneer, de buitenkant wordt hierdoor wat te dik en moeilijk te eten. Verder erg lekker

MJ
9 novembro 2021

Top service, heerlijke sushi en op tijd. Zelfs een telefoontje van de eigenaar om onze dochter te feliciteren

Audrey
7 novembro 2021

Lekkere sushi, geen lange wachttijden en precies op gekozen tijdstip bezorgd. Aanrader!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Jasper
30 outubro 2021

Tweede keer besteld, maar de eerste keer beviel beter

Abir
30 outubro 2021

Heerlijke sushi, lekker vers en knapperig!! Voor een hele goede prijs.

Annemarie
25 outubro 2021

Heerlijke sushi en mooi op tijd bezorgd

Kiki
25 outubro 2021

Goede service en lekkere sushi! Vond het alleen jammer dat er weinig sausjes over de sushi zat.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Suus
22 outubro 2021
Jasper
20 outubro 2021
Kurtis
19 outubro 2021

De sushi was erg lekker. Ze belden dat ze 10 min later zouden langskomen, erg netjes. De bezorger was erg aardig en ter compensatie van de kleine vertraging hadden ze 2 extra sushi rollen toegevoegd. Top!

PK
17 outubro 2021

We hadden online besteld. Levering stond klaar toen ik het ging afhalen. Prijs is goed als je kijkt naar de hoeveelheid sushi wat je krijgt!! Een vriendelijke man staat in de zaak. Extra sushi gekregen omdat we de eerste keer besteld hadden. Wij bevelen ze aan! Thanks

de la Roy
17 outubro 2021

Bezorging was half uur later, werd om 18.00 gebel dat het 10 minuutjes later werd. Uiteindelijk kwam de sushi om 18.35. Doordat de sushi later was, kregen we een extra sushi rol erbij, dat was netjes. De sushi zelf is voor ons niet echt voor herhaling vatbaar. Veel zelfde ingrediënten in de sushi en heel erg dik. Veel rijst, waardoor de inhoud van de sushi in het niets valt. Leuk om te proberen, maar volgende keer weer naar ons vaste sushi restaurant.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Laura
9 outubro 2021

Eerste keer besteld, snelle en goede bezorging! Zelfs nog extra sushi gekregen i.v.m. onze eerste bestelling. Goede porties, goede kwaliteit. Erg tevreden, zullen zeker vaker gaan bestellen! Als tips: nog losse portie rijst en ook beef-opties toevoegen aan de kaart, dat geeft nóg meer keuze. Bedankt en tot snel!

Jan
8 outubro 2021
Caroline
7 outubro 2021

Sushi was heerlijk! Snelle en vriendelijke bezorging. Aanrader!

Tamu
3 outubro 2021

Super lekker